Curasept Gel Parodontale ADS 350 30ml

0 Orders
#Curasept 018
In stock
1,040L

Description

Curasept Gel Parodontale ADS 350 30ml

Trajtim lokal i gengivitit,periodontitit, peri-implantis dhe xhepave periodontalë.

Me përqëndrim 0.5% Chlorexidina  siguron një veprim të lartë kundër pllakës bakteriale.

I indikuar për të lehtësuar irritimet në kurat odontoiatrike, në mbajtësit e protezave dhe aparateve ortodontike, në subjektet parodontopatikë dhe që kanë implante.

Kopolimeri PVP-VA i gjeneratës së fundit qëndron në vëndin ku aplikohet për 12 orë duke formuar një barrierë mbrojtëse në mishrat e dhëmbëve e cila mbron indin dhe lehtëson irritimet.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Gel Parodontale ADS 350 30ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by