Curasept Gel Parodontale Chlorexidina 0.5% Tratt.Astringen

0 Orders
#Curasept 035
In stock
1,040L

Description

Curasept Gel Parodontale Chlorexidina 0.5% Tratt.Astringen

Xhel paradontal me Klorheksidine 0.5% dhe ekstrakte te bimes Hamamelis me veti adstringjente.

Kundershton gjakosjen e gingivave pas trajtimeve dentare dhe ortodontike.

Prania e PVP-VA, formon nje film mbrojtes ne gingiva duke shfaqur nje veprim mekanik ne mbrojtjen e tyre.

I indikuar ne rast te gingivave lehtesisht te gjakosshme, te fryra dhe edematoze.

Sistemi ADS nuk lejon ngjyrosjen e smaltit te dhembit nga prania e klorheksidines ne produkt.

  Perdorimi: Aplikohet ne zonen problematike dhe nuk shplahet.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Gel Parodontale Chlorexidina 0.5% Tratt.Astringen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by