Curasept Gel Parodontale Chlorexidine 0.5% Tratt.Lenitivo

0 Orders
#Curasept 036
In stock
1,040L

Description

Curasept Gel Parodontale Chlorexidine 0.5% Tratt.Lenitivo

Xhel paradontal me klorheksidine 0.5% dhe klorbutanol.

Mbron gingivat dhe lehteson dhimbjen e mukozave orale te acaruara edhe nga nderhyrjet ortodontike.

Prania e PVP-VA, formon nje film mbrojtes ne gingiva duke shfaqur nje veprim mekanik ne mbrojtjen e tyre.

Perdorimi: Aplikohet ne zonen problematike dhe nuk shplahet.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi
I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Gel Parodontale Chlorexidine 0.5% Tratt.Lenitivo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by