Curasept Gel Peridontal Chlorexidine 0.5% Tratt.Rigenerante

0 Orders
#Curasept 001
In stock
1,040L

Description

Curasept Gel Peridontal Chlorexidine 0.5% Tratt.Rigenerante

Xheli Curasept ADS 020 indikohet ne proceset rigjeneruese te mukozes orale dhe gengivave.

Permban kloreksidine dhe acid hialuronik.

Keshillohet perdorimi: Ne ekstraksione te veshtira.

Implante. Procedura te rigjenerimit te kockes.

Ne te gjitha rastet kur eshte i nevojshem normalizimi i demtimeve duke i dhene  sukses procedurave ortodontike me rezultate te kenaqshme per pacientin.

Curasept® ADS 020 Trattamento Rigenerante eshte nje formulim inovativ fale acidit hialuronik i cili krijon nje film mbrojtes mbi mukozen e gengivave duke hidratuar shtresen siperfaqesore dhe favorizuar procesin e rigjenerimit.

Ruan efekin antipllake deri ne 8-12 ore.

Menyra e perdorimit: Behet lyerje e zones se demtuar dhe keshillohet te mos konsumohen lengje ose ushqime 30 minuta pas perdorimit te xhelit.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Gel Peridontal Chlorexidine 0.5% Tratt.Rigenerante”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by