Curasept Gold Luxury Whitening Dent 75 ml + Spaz

0 Orders
#Curasept 009
In stock
2,000L

Description

Curasept Gold Luxury Whitening Dent 75 ml + Spaz

Paste zbardhuese qe vepron fale sinergjise paste-furce.

Pasta jo vetem zbardh por dhe rimineralizon dhembet.

Permbajtja: Karbon bioaktiv – perthith substancat pigmentuese qe shkaktojne zverdhjen e smaltit.

Peroksidon – ben clirim te ngadalte te oksigjentit, icili ndikon ne diskromite e smaltit duke dhene nje efekt zbardhues qe zgjat ne kohe.

Hidroksiapatit dhe Fluor – kane fuksionin kryesor rimineralizues te dhembeve.

Peroksid Karbamidi – se bashku me Peroksidonin shpejton veprimin zbardhues dhe ndihmon qe te zgjase me shume ne kohe.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Gold Luxury Whitening Dent 75 ml + Spaz”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by