Curasept Whitening Dentif 50ml

0 Orders
#Curasept 047
In stock
1,230L

Description

Curasept Whitening Dentif 50ml

Xhel pastë dhëmbësh zbardhuese.

WHITENING Gjithashtu me peroksidone, gjatë përdorimit të përditshëm, përveç se ruan në kohë efektin zbardhues të xhelit, ndihmon në luftimin e pllakës bakteriale.

Peroksidoni, i pranishëm në të dy xhelet, është një matricë polimerike që lëshon ngadalë peroksidin e hidrogjenit për një veprim zbardhues efikas dhe afatgjatë në kohë.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi
I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Whitening Dentif 50ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by