Cuscino Ovale Piccolo

0 Orders
#Vitakraft 001
In stock
1,400L

Description

Cuscino Ovale Piccolo

30589 Cuscino Ovale 50 cm

Jastëkë të veçantë komfort: një linjë produktesh për relaksimin e qenve dhe maceve, të prodhuara tërësisht në Itali, me materiale me cilësi të lartë dhe ngjyra të ngrohta.

Në dispozicion në një gamë të gjerë modelesh gjithmonë të modës.

Brand

Vitakraft

Vitakraft. Me dashuri. Për më shumë se një shekull, ka krijuar mënyra që ju të shijoni marrëdhënien që ndani me kafshën tuaj. Vitakraft përzien traditën gjermane të cilësisë dhe teknikave të vogla të prodhimit për të ndihmuar në krijimin e prodhimeve të shijshme. Pavarësisht nëse jepet si shpërblim ose thjesht për të thënë "faleminderit që ishe atje" - trajtimet e Vitakraft ndihmojnë në forcimin e kësaj lidhje speciale. Sepse në Vitakraft bëhen të gjitha ushqimet "për dashurinë e kafshëve shtëpiake"!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cuscino Ovale Piccolo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by