DALERON*500MG 12TABLET

0 Orders
#
In stock
221L

Description

DALERON*500MG 12TABL

Tabletat Daleron përmbajnë paracetamol, i cili frenon sintezën e prostaglandinave në sistemin nervor qëndror, si rrjedhojë lehtëson dhimbjen dhe ul temperaturën.
Efekti i tij anti-inflamator është i dobët.
Ai shkakton pak efekte anësore gastrointestinale.
Tabletat Daleron përdoren për lehtësimin e dhimbjes së lehtë dhe të moderuar: dhimbjes së kokës, dhimbjes së dhëmbit, dhimbjeve menstruale, dhimbjes muskulare dhe reumatike, dhimbjes që shoqëron plagosjen, proçedurat mjekësore dhe dentale.
Në të ftohurit dhe grip, tabletat Daleron lehtësojnë dhimbjen e muskujve dhe kyçeve, dhe ulin temperaturën që shoqëron infeksionet virale dhe bakteriale.

Doza e zakonshme për adultët dhe fëmijët mbi 12 vjeç është 1 deri 2 tableta, dhe për fëmijët nga 6 deri 12 vjeç. 1/2 tablet deri 1 tabletë. Doza mund të përsëritet 4 herë në ditë.
Intervalet e dozimit zgjasin së paku 4 orë. Ju nuk duhet të merrni më shumë se 8 tableta dhe fëmijët 6 deri 12 vjeç nuk duhet të preken më shumë se 4 tableta në 24 orë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DALERON*500MG 12TABLET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by