Dalli Sapun Haushalts-Kernseife

0 Orders
#Dalli 001
In stock
190L

Description

Dalli Sapun Haushalts-Kernseife

3 sapune  100gr

Dalli Sapun Haushalts Kernseife

I testuar dermatologjikisht si ndihmues praktik dhe universal për kujdesin ndaj lëkurës dhe rrobave.

Me një aromë të lehtë limoni, pastron dhe kujdeset për lëkura të shumëllojshme.

I përshtatshëm edhe për persona me lekurë të ndjeshme

Perdoret edhe për larjen dhe trajtimin e njollave të rrobave

Perbehet  vetëm nga yndyra bimore, nuk përmban lëndë konservuese ose ngjyrimi

Tepër i përshtatshëm edhe për nënat shtatzane që kanë probleme me aromat

Gjen përdorim edhe për larjen e rrobave të bebeve

Brand

Dalli

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dalli Sapun Haushalts-Kernseife”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by