Dalli Sensitiv Liquid

0 Orders
#Dalli 003
In stock
590L

Description

Dalli Sensitiv Liquid Detergjent i Lengshem

1350 ml

Detergjent i lëngshëm për rroba të bardha dhe ato me ngjyrë

Shmang njollat falë performancës së lartë në formulën e pastrimit

Mbron lëkurën tuaj, falë përmbajtjes së parfumit jo alergjik Formulë e aprovuar dermatologjikisht aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C.

Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit.

Brand

Dalli

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dalli Sensitiv Liquid”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by