Dalli Sensitiv

0 Orders
#Dalli 002
In stock
1,590L

Description

Dalli Sensitiv Detergjent Lares Pluhur

3,36 Kg

Detergjent pluhur, për lëkura të ndjeshme dhe me fuqi larëse të provuar.

Përputhshmëria e mirë e lëkurës me fuqinë e provuar të larjes:kombinon fuqinë e një larje perfekte, me shmangien e alergjisë nga detergjentët

Pa parfum dhe ngjyrosës, largon në mënyrë të besueshme papastërtitë dhe njollat nga rrobat tuaja

Formulë e aprovuar dermatologjikisht

Aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C.

Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit

Brand

Dalli

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dalli Sensitiv”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by