Day Serum SPF40

0 Orders
#
In stock
6,560L

Description

Day Serum SPF40

30ml

 

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by