Decongestant Nose Spray with Hyaluronic Acid

0 Orders
#Isomar 002
In stock
1,200L

Description

Decongestant Nose Spray with Hyaluronic Acid

100 ml

Ftohjet, riniti alergjik… këto janë patologji shumë të shpeshta dhe mund të shkaktojnë një ndjenjë të bezdisshme të hundës së zënë dhe vështirësi në frymëmarrje. Spray Isomar Decongestant me Acid Hialuronik është një tretësirë hipertonike e bazuar në ujin e detit dhe acidin hialuronik të krijuar posaçërisht për të përftuar një veprim dekongjestant në mukozën e hundës.

* Mund të përdoret nga të rritur dhe fëmijët mbi 12 muaj.

Mënyra e përdorimit:

Spërkatni një / dy nebulizime 2 sekondëshe në secilën vrimë hunde, prisni disa sekonda që tretësira të dalë lehtë dhe të fryjë hundën. Për të arritur më mirë të gjitha gropat e septumit të hundës dhe për një pastrim më të madh dhe të shpejtë rekomandohet të përdorni shishen vertikalisht. Për të lehtësuar përdorimin tek fëmijët, madje edhe në një pozicion të shtrirë, produkti mund të përdoret gjithashtu në një pozicion horizontal ose kokëposhtë.

Spray Isomar Decongestant me Acid Hialuronik indikohet për lehtësim të shpejtë nga hunda e zënë në rast të: ftohjeve, sinusitit, alergjive të frymëmarrjes në përgjithësi edhe nga poleni. Spray dekongestant izomar me acid hialuronik mund të përdoret disa herë në ditë, sipas nevojës. Indikohet si tek të rriturit ashtu edhe tek fëmijët mbi 12 muajsh. Nuk është problematike, nuk dëmton mukozën, nuk prodhon mbidozë dhe gjithashtu mund të përdoret gjatë shtatzënisë. Falë pranisë së Acidit Hyaluronic, ai është gjithashtu i përshtatshëm për trajtime të shpeshta.

Përbësit:
Uji hipertonik i detit (Përqendrimi natyror i kripës së ujit të detit rreth 3%), Hialuronat natriumi. Gaz shtytës inert: Azot. Nuk përmban rezervant dhe ngjyrues.

Brand

Isomar

Additional information

Forma

Spray

Sasia

100 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Decongestant Nose Spray with Hyaluronic Acid”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by