Decongestant Nose Spray

0 Orders
#Isomar 004
In stock
1,000L

Description

Decongestant Nose Spray

50 ml

Ftohjet, riniti alergjik,… janë patologji shumë të shpeshta dhe mund të shkaktojnë një ndjenjë të bezdisshme të hundës së zënë dhe vështirësi në frymëmarrje.
Izomar Spray Decongestant është një zgjidhje hipertonike e bazuar në ujin e detit e krijuar posaçërisht për të marrë një veprim dekongjestionant në mukozën e hundës.

* Mund të përdoret nga të rritur dhe fëmijët mbi 12 muaj.

Mënyra e përdorimit:

Vendosni naricen e hundës në cilindër. Spërkatni një ose dy nebulizime për 2 sekonda në secilën vrimë të hundës, prisni disa sekonda që tretësira të pikojë pak dhe të fryjë hundën. Për të arritur më mirë të gjitha gropat e septumit të hundës dhe për një pastrim më të plotë dhe më të shpejtë, ju rekomandojmë të përdorni shishen vertikalisht. Për të lehtësuar përdorimin tek fëmijët, edhe kur janë të shtrirë,produkti mund të përdoret gjithashtu në një pozicion horizontal ose kokëposhtë.

Indikacionet:

Spray Isomar Decongestant është i indikuar për përdorimet e mëposhtme: hollimi dhe përmirësimi i kullimit të mukozave të hundës dhe zvogëlimi i edemës në rrugët e sipërme të frymëmarrjes; dekongezoni pasazhet e hundës nga mukusi i ndenjur në rastet e ftohjeve dhe rinitit alergjik; qetësojnë simptomat në pacientët që vuajnë nga sinusit dhe rinosinusit; pastroni plotësisht zgavrat e hundës, duke hequr pluhurin dhe smogun.

Përbësit:

Uji hipertonik i detit (Përqendrimi natyror i kripës së ujit të detit rreth 3%); nuk përmban konservantë ose ngjyra; gaz shtytës: Azot.

Brand

Isomar

Additional information

Forma

Spray

Sasia

50 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Decongestant Nose Spray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by