Defence Color High Protection

0 Orders
#Bionike 022
In stock
3,000L

Description

BioNike Defence Color High Protection

30 ml

Fondatinë

Color High Protection Beige Defense lejon një përbërje të butësisë së fytyrës, madje edhe për lëkurët më të ndjeshme dhe intolerante, përmes filozofisë së laboratorit BIONIKE: pa konservantë, pa aromë, pa gluten dhe nikel të testuar. Fondatina unifikon tonin e lëkurës dhe maskon papërsosmëritë, ndërsa lufton gliko-oksidimin e lëkurës. Forcon mbrojtjen e lëkurës falë vetive antioksiduese dhe anti-oksidante.Eshtë formuluar me mbrojtje të lartë UVA – UVB, SPF 30. Eshtë ideale për lëkurat intolerante ndaj diellit ose lëkurë të prirur ndaj ndryshimeve në pigmentimin e lëkurës (diskromi). Integriteti i formulës garantohet nga shishja pa ajër. Në dispozicion në pesë nuanca

Standardizon fytyrën dhe korrigjon papërsosmëritë e vogla të lëkurave veçanërisht delikate, të ndjeshme dhe intolerante. Veçanërisht tregohet pas trajtimeve dermo-estetike (si për shembull drita me lazer, peeling ).

Përdorimi :

Vendosni fondatinën në fytyrë me duar ose duke përdorur furçë duke bërë lëvizje të mëdha rrethore nga të qendra e fytyrës për nga jashtë. Përhapeni mirë në mjekrën dhe qafën për të shmangur kufijtë.

Ingredientët :

Patented association?-glucan/L-Carnosine: reduces redness and irritation. Fights free radicals, protects from oxidative stress and the glycooxydation facilitates the repair mechanisms of the epidermis. Filters UVA – UVB photostable that protect from UVA and UVB RAYS: organic: methoxycinnamate, methoxyphenyl triazine derivative. Minerals: titanium dioxide micronized. Vitamin E: lipophilic antioxidant, protects cell membranes from damage due to free .

 

Brand

Bionike

Additional information

Sasia

30 ml

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Defence Color High Protection”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by