Delifab MGB

0 Orders
#Delifab 001
In stock
1,800L

Description

Delifab MGB

20 ml

Delifab MGB është në probiotik në pika bazuar në fermente laktike që nxisin ekuilibrin e florës së zorrëve. Indikohet për dhimbje barku me fryrje barku tek të porsalindurit dhe për parandalimin e infeksioneve gastrointestinale.

Përbërja:

  • Lactobacillus Acidophilus 2 mld
  • Lactobacillus Reuteri 1 mld
  • Bifidobacterium Lactis 2 mld
  • Vaji i Farave te Lulediellit
  • Vaji i Farave te Misrit

Indikimet Terapeutike : 

  • Favorizon florën intestinale.
  • Përdoret me efikasitet në kolikat e të porsalindurve.
  • Parandalon infeksionet gastro-intestinale.

Mënyra e përdorimit : 

  • Nën 1 vjeç – 5 pika në ditë.
  • Mbi 1 vjeç  – 15 pika në ditë

Përpara përdorimit përziejeni duke e tundur flakonin.

Brand

Delifab

Additional information

Formulimi

Sasia

20 ml

Veprimi

I përshtatshëm për

,

Open chat
Powered by