Demaq Lotion Gelifiee

0 Orders
#
In stock
2,500L

Description

Demaq Lotion Gelifiee

200ml

Krem shkumues pastrues me efekt të dy-fishtë në siperfaqe e në thellësi. Inspiruar nga teknikat e “pastrimit jonik”, ky larës, i përshtatshëm për lëkurë mikse, ofron pastrim në dy drejtime: në sipërfaqe eleminon nga lëkura makijazhin e mbetjetet e papastërtive e pluhurave; në thellësi eleminon tepricën e yndyrës së grumbulluar e qelizat e vdekura. Pas kontaktit me ujin kremi shndërrohet në shkumë larëse. Pas përdorimit lëkura shfaqet e pasturuar dhe e butë.

Brand

Lierac

Laboratorët LIERAC PARIS 40 vjet inovacion në shërbim të bukurisë së grave duke prezantuar kërkimet më të fundit mjekësore në dermokozmetikë. Që nga viti 1975, kur u themeluan nga një mjek i specializuar në estetikë, laboratorët LIERAC kanë shkruar risi në ADN-në e tyre me dëshirën për të përshtatur përparimet e mëdha në mjekësinë e përparuar në kozmetikë. Një vizion avangard i drejtuar nga ambicia për t'u ofruar grave trajtime dermokozmetike me performancë të lartë për të korrigjuar çrregullimet estetike që shfaqen me kalimin e kohës, në fytyrë dhe trup.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by