Demaquillant Yeux Intense

0 Orders
#
In stock
2,350L

Description

Demaquillant Yeux Intense

125ml

Pastruesi intensiv i grimit të syve është i përshtatshëm në mënyrë të përkryer për gratë me sy të ndjeshëm dhe/ose mbajtëse të lenteve të kontaktit të cilat megjithatë janë adhuruese të make-up-it të papërshkueshëm nga uji. Ky produkt ofron një përfitim të dyfishtë:

Plotësisht i lirë nga agjentët pastrues agresivë, ai eliminon në mënyrë perfekte përbërjen intensive dhe të papërshkueshme nga uji nga qepallat dhe qerpikët pa fërkime.

Uji i Burimit Termik Avène, qetësues dhe zbutës, i përmbajtur në fazën ujore, dhe zbutësit në fazën e vajit, ju lejojnë të hiqni në mënyrë efektive përbërjen dhe forconi qerpikët në të njëjtën kohë. Kjo formulë dyfazore, me një përfundim jo të yndyrshëm dhe përqendrim izotonik, gjithashtu siguron kujdes të butë për sytë e ndjeshëm.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by