Magnes direct

0 Orders
#Denk 001
In stock
1,280L

Description

Magnes direct

400 mg magnez – 30 bustina

Magnezi është një mineral thelbësor dhe është i përfshirë në shumë procese metabolike për të mbajtur nivelet energjitike në organizëm. Nevoja për magnez rritet veçanërisht me rritjen e aktivitetit fizik: aktiviteti i muskujve rrit konsumimin si dhe trupi humb magnezin me djersitje.

Në mënyrë që të parandaloni defiçencën, ju duhet të kujdeseni të merrni sasinë e duhur dhe më të shpejtë të magnezit. Magnes direct Denk mund të konsumohet shumë lehtë dhe plotëson sasinë e nevojshme të magnezit.

Përdoret për muskujt, zemrën dhe nervat.

Përdorimi: Një herë në ditë, vendosni një bustinë në gjuhë dhe lejoni që të shkrihet në gojë. Bustina direkt për në gojë, pa ujë.

Përbërësit:

Vlerat ushqyese Për bustinë % NRV*
Magnez 400 mg 107

* Vlera referuese e ushqyesve sipas rregullores së BE-së.

Dextrose, magnesium oxide, humectant sorbitol, acidifying agent citric acid, release agent tricalcium phosphate, release agent magnesium salts of fatty acids, lemon flavour, sweetener aspartame, sweetener acesulfame K.

Kushtet e ruajtjes: Ruhet në një vend të thatë në jo më shumë se 25 ° C.

Brand

Denk Nutrition

magnes direct

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnes direct”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by