Lactonatal + DHA

0 Orders
#Denk 002
In stock
2,860L

Description

Lactonatal + DHA

30 tableta të veshura me film dhe 30 kapsula.

Lactonatal + DHA Denk është specifike për të plotësuar nevojat e nënave me gji dhe fëmijëve të tyre.

Për kërkesat e lëndëve ushqyese gjatë gjidhënies:

– Kombinimi i zgjedhur i lëndëve ushqyese për nënën dhe fëmijën.
– Me acid folik, acide yndyrore omega-3 dhe vitaminë D.
– Për zhvillimin e shëndetshëm të foshnjës – edhe pas lindjes.

  • Stimulon prodhimin e qumështit.
  • Siguron flokë, lëkurë dhe thonjë të shëndetshëm.
  • Siguron sasinë e duhur të jodit, pa laktozë, gluten edhe për nënat diabetike.
  • Ju jep energji fizike dhe mendore.
  • Prodhim dhe certifikim në Gjermani.
  • Kombinimi i vitaminave të nevojshme: 400 µg acid folik, të gjitha vitaminat B, 100 µg jod, 200 mg DHA dhe 20 µg vitaminë D3.

Udhëzime mbi përdorimin: Konsumoni 1 tabletë të veshur me film dhe 1 kapsulë në ditë me një vakt dhe shumë lëngje.

Nutritional value Per film-coated tablet % NRV*
Vitamin C 110 mg 138
Niacin 15 mg 94
Vitamin E 13 mg 108
Pantothenic acid 6 mg 100
Vitamin B5 1,9 mg 136
Vitamin B2 1,6 mg 114
Vitamin B1 1,2 mg 109
Folic acid 400 μg 200
Iodine 100 μg 67
Vitamin B12 3,5 μg 140
Vitamin D3 20 μg 400
Biotin 60 μg 120
Content capsule
Omega-3 fatty acids 279 mg
of which Docosahexaenoic acid (DHA) 200 mg
Eicosapentaenoic acid (EPA) 41 mg

*Vlera referuese e ushqyesve sipas rregullores së BE-së.

Përbërësit:

  • Tableta e veshur me film:
L-ascorbic acid, bulking agents microcrystalline cellulose and calcium phosphate, DL-alpha tocopheryl acetate, bulking agent modified starch, stabiliser hydroxypropylmethylcellulose, nicotinamide, releasing agent silicon dioxide, bulking agent mono- and diglycerides of fatty acids, calcium-D-pantothenate, bulking agent mannitol, coating agent talc, stabiliser powdered cellulose, bulking agent gum arabic, sugar, pyridoxine hydrochloride, releasing agent magnesium salts from fatty acids, stearic acid, thiamine hydrochloride, riboflavin, corn starch, colour titanium dioxide, emulsifying agent polyethylene glycol, medium-chain triglycerides, pteroylmonoglutamic acid, potassium iodide, biotin, cholecalciferol, cyanocobalamin, antioxidant DL-alpha-tocopherol.
  • Kapsula:
FISH oil concentrate (contains 42.9% DHA), gelatine (bovine), humectant glycerine.

Kushtet e ruajtjes: Të ruhet në një vend të thatë në jo më shumë se 25 ° C.

 

Brand

Denk Nutrition

Lactonatal

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lactonatal + DHA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by