Deo Duo Pack Bille PS

0 Orders
#
In stock
2,760L

Description

Deo Duo Pack Bille PS

2*50ml

Deodorant kunder djeresitjes me efikasitet 48 ore i pershtatshem per lekura te thata.
Per lekura te ndjeshme dhe te depiluara.
Pёrmban : kripёra tё aluminit, efikasitet anti-lagёshti dhe anti –er .48 ore efikasitet pёr lёkura tё ndjeshme.

Ne cmimin e ketij konfeksioni perfitoni 25ml falas

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by