Deo Duo Pack Stress Resist

0 Orders
#
In stock
2,760L

Description

Deo Duo Pack Stress Resist

2*50ml

Anti-transpirant 72h – Roll-on

Trajtim anti-djersё 72 orё,  roll on.

Trajtim intensiv anti- djersё.

Pёr lёkurё sensibёl 

Njё risi e vёrtetё anti –djersё :rregullon djersitjen e tepёrt pёr  72 orё, edhe nё  kushte stresi, dhe lёkura merr frymё lirisht.

Ne kete konfeksion dysh perfitoni 25ml falas

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Formulimi

Open chat
Powered by