Deodermial 24H Fresh Spray 100 ml

3 Orders
#Bioclin 001
In stock
990L

Description

Deodermial 24H Fresh

Spray 100 ml

Deodorant spray me një aromë të freskët, për djersitje normale dhe për ata që rregullisht praktikojnë sportin.

  • Veprimi afat-gjatë
  • Nuk lë njolla
  • Pa parabene
  • Pa alkool
  • Testuar dermatologjikisht dhe mikrobiologjikisht
  • Testuar për Nikel, Kobalt, Krom, Palladium dhe Merkur *

 

Brand

Bioclin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deodermial 24H Fresh Spray 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by