Deodorant Aerosol Anti Trace

0 Orders
#
In stock
1,830L

Description

Deodorant Aerosol Anti Trace

125ml

Qëndroni të mbrojtur pa frikën e njollave të bardha me Deodorant Vichy’s No Marks 48hr Roll-On. Parandaloni shfaqjen e shenjave të verdha në veshje më të lehta, shenja të bardha në veshje të errëta ose mbetje të mbetura. Një anti-djersë i përshtatshëm për burrat dhe gratë që duan efikasitet me mbrojtje. Formula hipoallergjike. E testuar klinikisht dhe dermatologjikisht.

Përbërësit kryesorë dermatologjikë:

-Kripë alumini
-Uji mineral Vichy

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by