Deodorant Efficacite 24h

0 Orders
#
In stock
1,550L

Description

Deodorant Efficacite 24h

50ml

Deodorant Avène Body 24Hr 50ml është një deodorant i butë efektiv gjatë 24 orëve i zhvilluar për lëkurë të ndjeshme.

Ky deodorant mbron përgjithmonë kundër aromave dhe zvogëlon ndjenjën e lagështisë, falë dyshes së tij të agjentëve antibakterialë dhe pluhurit të tij absorbues.

E pasuruar me një kompleks oleo-qetësues, është një kujdes i vërtetë që zbut dhe lë lëkurën të hidratuar. Aroma e saj e freskët dhe e ëmbël lë një ndjenjë freski.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by