Deodorant Fraichure Extreme

0 Orders
#
In stock
1,830L

Description

Deodorant Fraichure Extreme

100ml

Deodorant Vichy Extreme Freshness 100ml është një deodorant kundër erës, me veprim ultra të freskët deri në 24 orë.

Pas aplikimit, nuk lë shenja të bardha në lëkurë dhe lë një parfum të këndshëm dhe të lehtë të frutave të kuq në lëkurë

Pa kripëra alumini. Hipoallergjike.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by