Dermabsolu Creme De Jour

0 Orders
#
In stock
6,200L

Description

Dermabsolu Creme De Jour

40ml

Kjo përkujdesje dite ndihmon lëkurën që të luftojë kundër shenjave të dukshme të plakjes
kutane duke vepruar në mënyrë globale mbi të gjithë fytyrën, falë një bashkimi unik të përbërësve
anti-moshë: POLIFENOLE TË VANILJES: Nxitës të Acidit hialuronik, që i japin dendësi
lëkurës.SYTENOL: Ristrukturues qelizor, përforcon punën e qelizave dhe e ndihmon fytyrën të ruajë
volumin e trajtave. GLYCOLEOL: Prekursor i lipideve themelore të lëkurës, ushqen intensivisht
lëkurën. Kremoze dhe me aromë delikate, e pasur në Ujë Termal Avène qetësues, anti-irritues, kjo
përkujdesje trajtuese indikohet për të gjitha tipet e lëkurave edhe ato më të ndjeshme.
Rezultatet: lëkura është e rindedësuar, e mbushur, e rigjeneruar. Volumet e fytyrës duken më të
ekuilibruara. E hidratuar dhe komforte lëkura është rrezatuese dhe plot vitalitet.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by