Dermabsolu Soin Regard Jeunesse

0 Orders
#
In stock
5,300L

Description

Dermabsolu Soin Regard Jeunesse

15ml

Përkujdesje trajtuese me ngjyrë ndihmon lëkurën që të luftojë kundër shenjave të dukshme të
plakjes kutane duke vepruar mbi të gjithë fytyrën, falë një bashkimi unik të përbërësve anti-moshë.
POLIFENOLE TË
VANILJES: Nxitës të Acidit hialuronik.
-SYTENOL:Ristrukturues qelizor.
-GLYCOLEOL:Prekursor i lipideve themelore
të lëkurës.
-SULFAT DEKSTRANI: dekongjestionues.Rezultatet:Falë
aplikuesit metalik, masazhues me efekt të
ftohtë, kjo përkujdesje i dhuron dritë syve
tuaj. Xhepat dhe rrathët reduktohen.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by