Dermastir Ampoules

0 Orders
#
In stock
10,920L 26,320L
Clear selection

Description

Dermastir Ampoules

10pc *2/3ml

 

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Kodi

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Open chat
Powered by