Dermastir Lipo

0 Orders
#
In stock
4,060L

Description

Dermastir Lipo

5ml

Shishkat Dermastir Sterile Lipo paraqet një formulë me veprim të shpejtë dhe efektiv të bazuar në peptide me përbërës që djegin yndyrë. Dermastir Lipo është një nga produktet e pakta në treg me përbërës të provuar klinikisht për djegien e yndyrës. Dermastir Lipo është unik sepse është efektiv kur përdoret në mënyrë topike. Në shumë qendra estetike, shishkat Dermastir Lipo kombinohen me aparate radiofrekuence dhe ultratinguj. Meqenëse është një produkt steril A i përshtatshëm për injeksione, në disa vende ky produkt është i rregulluar të injektohet gjithashtu. Shishkat Dermastir Lipo paraqiten në shishe qelqi të mbyllura duke garantuar që përbërësit të jenë të pranishëm në mënyrë aktive në përqëndrime të larta për të djegur dhjamin.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by