Dermatologic Cotton Gloves

0 Orders
#
In stock
650L

Description

Dermatologic Cotton Gloves

1 pale

Janë doreza 100% pambuku që mbrojnë nga proceset alergjike dhe irrituese, dhe sigurojnë veprimin efektiv të kremrave. Ato mund të përdoren si profilaksi në baza të përditshme, qoftë në punë apo në shtëpi.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by