DermoXEN – Anti-Odour Fresh, larës intim

0 Orders
#Dermoxen 003
In stock
1,250L

Description

DermoXEN – Anti-Odour Fresh, larës intim

DermoXEN Anti-Odour është një larës intim specifik për luftimin e aromave të këqija vaginale, të cilat janë zakonisht simptoma të diskofmortit dhe infeksioneve vaginale (Candida AlbicansGardnerella vaginalis). I pasuruar me fibra prebiotikësh inovative me origjinë natyrale, thelbësore për rregullimin e florës bakteriale vaginale – e cila ndihmon në ruajtjen e aciditetit fiziologjik të membranave vaginale.

  • Përmban aromatizues pa alergjenë.
  • Efikastiteti i veprimit kundër aromave është vërtetuar nga testimi i produktit në 40 femra gjatë një jave.

Rekomandohet për

Për higjenën intime të femrave në moshë fertile. është veçanërisht i dobishëm pas aktivitetit fizik për të larguar aromat dhe për të purifikuar zonën intime. Gjithashtu rekomadnohet gjatë ciklit menstrual dhe gjatë trajtimeve për problemet gjinekologjike.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni një sasi të vogël produkti në lëkurën e lagur (shtypni dy herë pompën) dhe masazhoni me lehtësi. Shplani lëkurën me ujë të bollshë dhe thajeni me kujdes.

Për përdorim të jashtëm

 

Brand

DermoXEN

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DermoXEN – Anti-Odour Fresh, larës intim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by