Dermoxen Bactor

0 Orders
#Dermoxen 004
In stock
1,500L

Description

Dermoxen Bactor

7 Vaginal Ovules x 2 gr

Dermoxen Bactor ovula vaginale ruajnë mbrojtjen natyrale të vaginës, duke luftuar bakteret dhe mykun, gjithashtu dhe në rastet me diabet, abuzimi me medikamentet dhe stresit.

Dermoxen Bactor ovula rekomandohen :

  • Në trajtimin dhe parandalimin e infeksioneve bakteriale dhe mykotike, të shoqëruara me djegie dhe kruarje.
  • Irritime, aromë e keqe, sekrecione

Përmban: Acid hiauronik, Vitaminë E, ekstrakt Aloe Vera, Klorheksidinë.

  • E testuar klinikisht
  • Pa paraben dhe thiazolinonë
  • E testuar për Nikel
  • Pa parfum, ngjyrues dhe silikon

Udhëzime mbi përdorimin

Përdorni një ovulë çdo darkë kur të shtriheni.

 

Brand

DermoXEN

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dermoxen Bactor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by