Desodorante

0 Orders
#
In stock
1,080L

Description

Desodorante

50ml

Ka një efekt antiperspirant dhe deodorant që siguron mbrojtje maksimale gjatë gjithë ditës.

Perdorimi:

Aplikoni çdo ditë në lëkurë plotësisht të thatë dhe pa lagështi në zonat që do të trajtohen (sqetull, duar, këmbë, perineum).

KUJDES!!!

Për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën. Mbajeni larg fëmijëve. Ndërpriteni në rast acarimi.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by