DIALEVEL

0 Orders
#Walmark 011
In stock
1,716L

Description

DIALEVEL – Kanellë dhe Krom, për mbajtjen e një niveli normal dhe të shëndetshëm të sheqerit në gjak. Dialevel përmban tre substanca, Acid Alfa Lipoic, Kanellë dhe Krom. Kanella shërben që të mbaj një nivel normal të sheqerit në gjak. Kromi kontribuon jo vetëm në mbajtjen në nivel normal të sheqerit në gjak, por gjithashtu ndihmon që të mbaj në kushtet e duhura metabolizmin e makronutrientëve.

 

Efektet:

– Kanella dhe Kromi shërbejnë në mbajtjen e nivelit të shëndetshëm të sheqerit në gjak.

– Është i përshtatshëm për diabetikët, prediabetikët që marrin masa të përgjithshme për parandalimin e sëmundjes (dieta dhe ushtrime), njerëz me tolerancë të ulët ndaj glukozës dhe njerëz mbipeshë.

 

Mënyra e  përdorimit: 1-2 tableta në ditë, të shoqëruara me ujë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIALEVEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by