Digital Thermometer TD-21_TD-82

0 Orders
#Norditalia 001
In stock
600L
Clear selection

Description

Digital Thermometer TD-21_TD-82

Termometri dixhital për matjen e temperaturës reale të trupit me majë fleksibël.
Zbulon shpejt temperaturën. Në rast ethe, tregon, me anë të një sinjali akustik, temperaturën e lartë.
Ideale për matjen e temperaturave rektale dhe sublinguale, është më e rehatshme se modelet tradicionale. Ekran i lehtë për t’u lexuar.
Kujtesë e matjes së fundit.

Brand

Norditalia

Additional information

Model

TD-21, TD-82

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Digital Thermometer TD-21_TD-82”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by