Dimagra®Dren

0 Orders
#PromoPharma 004
In stock
2,260L

Description

Dimagra®Dren

     GLUTEN-FREE

Format: Shishe 300 ml

Dimagra®Dren është një shtesë dietike me ekstrakte bimore dhe minerale për të favorizuar drenimin e lëngjeve, pastrimin dhe funksionet e sistemit kardiovaskular, me veprim tonifikues dhe mbështës për metabolizmin.

Kur mund të përdoret!
Dimagra®Dren është ideale për të rivendosur ekuilibrin e peshës së trupit, për të rritur dhe ruajtur masën e muskujve. Linja përbëhet nga shtesa me cilësi të lartë ushqyese, praktike për t’u marrë dhe të shijshme.

Si të përdoret?
Racioni normal i zakonshëm i ushqimit mund të integrohet nga marrja e 15-20 ml Dimagra®Dren të holluar në 2 litra ujë, për t’u pirë gjatë ditës. Ruajeni në frigorifer pas hapjes. Tundeni shishen para përdorimit. Prania e sedimentit nuk ndikon në cilësinë e produktit.(Për më tepër informohu duke lexuar brushurën e Dimagrës/Librari/Artikuj/Dimagra Brochure).

Formula Dimagra®Dren:

  • Ananasi: ndihmon në tretjen e proteinave (bromelain).
  • Ektraktet e Piloselës dhe Betulës: me veprim pastrues dhe diuretik.
  • Murrizi: ndihmon ne funksionin i sistemit kardiovaskular dhe rregullsinë e presionit arterial.
  • Gjembat e qumështit: antioksidues dhe ndihmës të funksionit të mëlçisë.
  • Kafeja jeshile: veprim antioksidues etonik-metabolik.
  • Kromi: ndihmon në mirëmbajtje e niveleve normale të glukozës në gjak.
  • Bakri: kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Përbërësit:

Water, Concentrated pineapple juice, Mouse-ear hawkweed (Hieracium pilosella L., aerial part) dry extract tit. 1%, Vitexin, Birch (Betula pendula Roth.) dry extract tit. 1% Iperoside, Hawthorn (Crataegus oxyacantha Medicus, flowers and leaves) dry extract tit. 3% Vitexin, Milk thistle (Silybum marianum Gaertn, fruits) dry extract tit. 80% Silymarin, Anti-oxidant: Ascorbic acid, Green coffee (Coffea arabica L., seeds) dry extract tit. 45% Chlorogenic acid, Potassium sorbate, Copper sulphate, Chromium picolinate.

Shënim i rëndësishëm:

Mos e tejkaloni dozën ditore të rekomanduar. Suplementet nuk synohen të përdoren si zëvendësues të një diete të larmishme. Mbajeni larg vendeve të arritshme nga  fëmijët e moshës nën tre vjeç. Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë, larg burimeve të nxehtësisë.

Brand

Dimagra®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

, ,

Paketimi

,

Veprimi

, ,

Grup-mosha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dimagra®Dren”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by