Dimagra® Xalifom

0 Orders
#PromoPharma 005
In stock
2,650L

Description

Dimagra® Xalifom

     GLUTEN-FREE

Format: Kuti x 20 bustina

Dimagra® Xalifom është një integrator i linjës Dimagra, me bazë vitamina dhe kripëra minerale. Përmban kryesisht magnez, i cili kontribuon në uljen e lodhjes dhe shoqëruar me kalcium dhe kalium kontribuon në funksionimin normal të muskujve.

Kur mund të përdoret!
Në kushte normale të jetës metabolizmi ynë tenton vazhdimisht të shkojë drejt acidozës, kështu që trupi  duhet të kundërveprojë për ta neutralizuar këtë acidifikim. Dimagra® Xalifom përmban kombinimin ideal të mineraleve alkalinizues që mund të mbështesin ekuilibrin acid-bazë të trupit. Dimagra® Xalifom këshillohet në mënyrë specifike të përdoret nga ata qe po ndjekin trajtimin Dimagra ose nga ata që janë në një dietë hipokalorike, në mënyrë që të marrin nutrientët e nevojshëm për mirëqënien e organizmit të tyre.

Si të përdoret?
Rekomandohet të merrni 1 bustinë në një gotë me ujë në mes të paradites dhe 1 bustinë në një gotë me ujë në mes të pasdites, larg vakteve të ngrënies.(Për më tepër informohu duke lexuar brushurën e Dimagrës/Librari/Artikuj/Dimagra Brochure).

Formula Dimagra® Xalifom:

Pluhuri antioksidues Xalifom përmban:

  • Kripërat alkaline
  • Vitamina me aktivitet kryesisht antioksidues (A-C-E).

Përbërësit:

FOS (Fructo-oligosaccharides), Maltodextrin, Calcium carbonate, Sodium bicarbonate, Potassium bicarbonate, Potassium citrate, Magnesium carbonate, acidifying agents: tartaric acid, citric acid; Flavoring, Vitamin C, anti-caking agent: silicon dioxide; Vitamin E acetate, Seleniomethionine, Manganese gluconate, Vitamin D3, Vitamin A, sweetener: steviol glycosides.

Shënim i rëndësishëm:

Mos e tejkaloni dozën ditore të rekomanduar. Suplementet nuk synohen të përdoren si zëvendësues të një diete të larmishme. Mbajeni larg vendeve të arritshme nga  fëmijët e moshës nën tre vjeç. Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë, larg burimeve të nxehtësisë.

Brand

Dimagra®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

, ,

Paketimi

Veprimi

, ,

Grup-mosha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dimagra® Xalifom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by