Doppel Herz Active D3 83.300UI Drops

0 Orders
#Doppelherz 001
In stock
1,190L

Description

Përshkrimi

Vitamina D3 është e rëndësishme në organizëm pasi rrit përthithjen e kalçiumit dhe e përdor atë në formimin e kockave dhe dhëmbëve.

Vitamina D3 sintetizohet gjatë ekspozimit në diell ose merret nëpërmjet ushqimeve të ndryshme.
Për rritjen normale të fëmijëve tuaj rekomandohet që krahas ushqyerjes me gji ose qumësht formule, tu jepet dhe vitaminë D3 shtesë.
Formulimi nuk përmban konservues dhe ka shije neutrale, çka e bën të përshtatshme për fëmijë.
Pa gluten.
Pa laktozë.
Nuk rekomandohet të tejkalohen dozat ditore të lejuara.
Ruhet në vend të freskët dhe të thatë.
Integratorët nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Përdorimi

Tunde para çdo përdorimi.
Për fëmijë 1-3 vjeç rekomandohet të merren 4 pika në ditë (1 pikë=100UI).
Për fëmijë 3-12 vjeç rekomandohet të merren 8 pika në ditë (1 pikë=100UI).
Përdorimi për fëmijë nën 1 vjeç behet vetëm me rekomandim nga mjeku.
Ruhet nën 25˚C.

Përbërësit

Sunflower oil, Cholecalciferol (Vitamin D3), Tocopherol-rich extract.

Brand

Doppel herz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppel Herz Active D3 83.300UI Drops”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by