Doppelherz Magnesium Calcium D3

0 Orders
#Doppelherz 011
In stock
1,150L

Description

Përshkrimi

Marrja e rregullt e kalciumit dhe magnezit ndihmon për një sistem muskulor dhe skeletik të shëndetshëm dhe si pasojë për një fizik të fortë.

Kalçiumi është minerali që depozitohet në kocka, duke ndikuar në mirëmbajtjen e tyre dhe luan rol në transmetimin e impulseve nervore.

Magnezi mbështet metabolizmin e energjisë dhe ka një ndikim pozitiv në sistemin nervor dhe atë muskular.

Vitamina D shërben për fiksim më të mirë të kalciumit në kocka.

Pa gluten. Pa laktozë.

Përdorimi

Një tabletë në ditë, pas ushqimit, e shoqëruar me ujë.

Përbërësit

Calcium carbonate, magnesium oxide, microcrystalline cellulose filler, antidegradants fatty acids, carboxymethylcellulose anticaking agents, hydroxypropylmethylcellulose antiperspirant, talc release agent, polyvinylpyrrolidone filler, fatty acid magnesium salt releasing agents, titanium dioxide coloring agent, hydroxypropylcellulose coating agent, coconut oil, cholecalciferol

 

Përbërësit Sasia për 1 tabletë (doza ditore)
magnesium 250 mg
calcium 450 mg
Vitamin D 10 μg

Brand

Doppel herz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppelherz Magnesium Calcium D3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by