Double Eyeshadow Brush

0 Orders
#
In stock
3,920L

Description

Double Eyeshadow Brush

Furçë sintetike e dyfishtë që lejon krijimin e përbërjes grafike dhe precize dhe përzierje të butë.
Furça me një prerje të zhdrejtë dhe të hollë lejon përshkrimin e konturit të syve me hijet e syve dhe eyeliner.
Furça klasike e hijes së syve, me një prerje të rrumbullakosur, përdoret për mbulesa elegante të pluhurave, ndriçuesve dhe hijeve kremoze të syve.
Ferrule e lehtë dhe rezistente dhe doreza e zezë e errët i japin furçës një pamje elegante dhe profesionale.

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by