Dr Brown Licener Head Lice Treatment

0 Orders
#Dr Browns 083
In stock
1,500L

Description

Dr Brown Licener Shampo per parazitet e kokes

Paketim 1+1 falas

Locion per eleminimin e paraziteve te kokes.

Perberje nga ekstrakti i gjethes se pemes NEEM, 100% bimore.

Nuk permban kimikate.

Aplikohet ne floke te thate dhe pas 10 min shpelahet me uje ose shampo te zakonshme

Brand

Dr. Brown's

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dr Brown Licener Head Lice Treatment”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by