Duo Guam Crema Azione Rapida

0 Orders
#
In stock
4,550L

Description

Duo Guam CremaAzione Rapida

200ml

Falë sinergjisë së algave të detit GUAM (algat e kuqe Gelidium Cartilagineum) dhe ujit të burimit të detit Noirmoutier, të pasur me elementë gjurmë, ai krenohet me vetitë specifike për trajtimin e papërsosmërive * të celulitit dhe ndihmon për të luftuar humbjen e tonit dhe elasticitetit të lëkurës.

Me përdorim të rregullt, papërsosmëritë e celulitit * zbuten dhe lëkura tenton të rimarrë atë qëndrueshmëri dhe shkallën e duhur të hidratimit që e bëjnë atë të tonifikuar dhe jetik.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by