Duo Guam Crema Menopause

0 Orders
#
In stock
5,122L

Description

Duo Guam Crema Menopause

200ml

Kombinimi i algave Corallina officinalis dhe Filacanta fibrosa dhe oligoelementet e ujit të burimit të detit nga burimi Noirmoutier (Noirmoutier) siguron një efekt të lartë lipolitik – kontribuon në ndarjen e depozitave të lokalizuara të yndyrës. Kalciumi me origjinë detare dhe oligoelementet (hekuri, zinku dhe magnezi) të përfshira në alga, pasurojnë lëkurën, sigurojnë një efekt rikthyes remineralizues.

Glikozaminoglikanet që janë pjesë e kremës (njëra prej të cilave është acidi hialuronik) kanë aktivitet të lartë biologjik. Përbërësit kryesorë aktivë që përbëjnë produktin sigurojnë hidratim të thellë, pengojnë rritjen e qelizave yndyrore, ndihmojnë në zvogëlimin e fryrjes dhe shtrëngimin e lëkurës.

Kremi kontribuon në humbjen e peshës, e cila nuk shoqërohet me humbje peshe, por shprehet në shtrëngimin e lëkurës dhe formësimin e trupit.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by