Durex Jeans Condoms

0 Orders
#Durex 002
In stock
200L

Description

Durex Jeans Condoms x 3

Profilaktik që ofron mbrojtje maksimale gjatë aktit seksual.

Material prej gome dhe transparent. Pa parfum.

Me gjatësi prej 205 mm, gjerësi prej 56 mm dhe diametër 36 mm.

Nuk rekomandohet të përdoret nga personat që janë alergjikë nga goma.

Çertifikuar nga CE. Testuar elektronikisht.

Vëmendje:

Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë kontraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Përdorimi:

Çdo kondom është vetëm për një përdorim. Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni për hapje thonjtë, dhëmbët ose ndonjë gjë tjetër që mund të dëmtojë kondomin. Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit. Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.

Brand

Durex

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Paketimi

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Durex Jeans Condoms”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by