Earth Source Multi-Nutrient

0 Orders
#Solgar 026
In stock
4,800L 4,080L

Description

Earth Source Multi-Nutrient

Suplementi ushqimor më i kompletuar për të rritur

60 tableta

Kombinimi i ekstrakteve të bimëve me vitamina dhe minerale, në formën e tyre më biodisponibile, krijon një suplement unik kundër stresit dhe lodhjes së përditshme.

Spirulina, lëngu i elbit, klorela, hudhra përmbajnë bioflavonoide, enzima, acide nukleike, pigmente dhe substanca të tjera unike.

Hekuri gjendet në formën e bisglicinatit, një formë me përthithje të lartë dhe me efekte më të buta në traktin gastro-intestinal.

Ai është i rëndësishëm për të korrigjuar anemitë dhe eleminuar ndjesinë e lodhjes që vjen prej saj.

Kromi gjendet në formën e picolinatit, dhe ndihmon në mbajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak.

Formulimi përmban dhe ekstraktet e ginsengut, i klasifikuar si adaptogjen, i cli ndihmon trupin të përshtatet me stresin fizik dhe mjedisor.

Pa produkte të bulmetit.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa konservues.

Pa aromatizues artificialë.

I përshtatshëm për veganë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Nuk përdoret gjatë shtatzënisë ose ushqyerjes me gji.

Nëse keni një problem të caktuar shëndetësor për të cilin po trajtoheni, nëse keni planifikuar një ndërhyrje kirurgjikale bisedoni me mjekun tuaj para përdorimit të këtij produkti.

Ndërpritet në rast të shfaqjes së ndonjë reaksioni alergjik.

Nuk rekomandohet për persona nën 18 vjeç.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 3 tableta në ditë, bashkë me ushqimin ose siç e këshillon mjeku. Nuk rekomandohet të kalohet doza ditore e rekomanduar.

Përbërësit:

Calcium (as carbonate, ascorbate, citrate), Spirulina powder, Vitamin C (as calcium L-ascorbate), Bulking Agents: (microcrystalline cellulose, hydroxypropylmethyl cellulose), Magnesium (as oxide, citrate), Vitamin E (as D-alpha tocopheryl acid succinate), Cellulose Gum, Anti-caking Agents: (silicon dioxide, vegetable magnesium stearate), Barley Grass Powder, Flaxseed (Linseed) Oil Powder, Wheat Grass Powder, Chlorella Powder (as broken cell wall), Citrus Bioflavonoids, Glazing Agents: (hydroxypropylmethyl cellulose, vegetable glycerin (from palm kernel oil and coconut oil)), Zinc (as picolinate), Iron (as bisglycinate), Siberian Ginseng, (Eleutherococcus senticosus) Root Powder, Boron (as citric acid, boric acid), Borage Seed Oil Powder, Sunflower Seed Oil Powder, Pantothenic Acid (Vitamin B5, as D-pantothenate, calcium), Choline (as bitartrate), Rutin, Glycine, Active Herb Powdered Base (Echinacea purpurea root, Milk Thistle (Silybum marianum) Seed, Ginger (Zingiber officinale) Root, Cayenne (Capsicum frutescens) Fruit), Vitamin B6 (as pyridoxine HCl), Manganese (as gluconate), Thiamin (Vitamin B1, as thiamin mononitrate), Apple Pectin, Quercetin Dihydrate, Oat Fibre Powder, Riboflavin (Vitamin B2, as riboflavin and riboflavin-5’-phosphate), Inositol, Niacin (Vitamin B3, as nicotinamide), Betaine HCI, Bromelain Powder (from pineapple), Powdered Garlic Clove, Hesperidin Complex, Antioxidant: mixed tocopherols, Natural Source Beta-carotene, Lipase, Amylase, L-Glutathione, Chlorophyll Powder, Copper (as gluconate), Cellulase, Papain (from papaya), Chromium (as picolinate), Folic Acid (as pteroylmonoglutamic acid), Vitamin B12 (as cyanocobalamin), Iodine (as potassium iodide), Colour: copper complexes of chlorophylls, D-biotin, Selenium (as L-selenomethionine), Vitamin D2 (as ergocalciferol).

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Earth Source Multi-Nutrient”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by