Easy Fill Palette

0 Orders
#
In stock
1,820L

Description

Easy Fill Palette

Rast i zbrazët paletë me pasqyrë të brendshme dhe aplikues sfungjer të dyfishtë që mund të strehojë deri në 3 hije të syve Korff.
Sistemi magnetik ju lejon të bashkoni në mënyrë të përsosur tiganin e rimelit me vendndodhjen e tij, thjesht duke e vendosur atë afër, duke parandaluar kështu shkëputjen ose rënien.
Paleta mund të personalizohet më pas, thjesht duke ndryshuar ngjyrat dhe përfundimet e hijeve të syve të përmbajtura.
Pasqyra e brendshme dhe aplikuesi i sfungjerit të dyfishtë thjeshtojnë aplikimin e produktit për një rezultat të shpejtë dhe të saktë.

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by