Eau Moussante Nettoyante

0 Orders
#
In stock
2,360L

Description

Eau Moussante Nettoyante

150ml

Vichy Pureté Thermale Foaming Cleansing Water është një ujë i cili automatikisht shndërrohet në një shkumë pastrimi, i përqendruar shumë në Captelae për të eliminuar papastërtitë dhe për të rikthyer shkëlqimin e fytyrës.

Respekton të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe lëkurën më të ndjeshme. Shumë e lehtë për tu shpëlarë, pa sapun.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Formulimi

Open chat
Powered by