ECONOMY PACK: ORIGINAL SEAWEED INFRARED BODY WRAP & STRENGTHENING GEL

0 Orders
#
In stock
11,800L

Description

ECONOMY PACK: ORIGINAL SEAWEED INFRARED BODY WRAP & STRENGTHENING GEL

3 products in 1 pack

Pakoja më e shitur e Mbështjellëses së Trupit Origjinal të Baltës së Detit, e shoqëruar me Xhel të fuqishëm për forcimin e lëkurës. Produktet janë të fuqizuara me aktive me rreze infra të kuqe (FIR) të vërtetuara se zvogëlojnë ndjeshëm celulitin në këmbë dhe vithe në vetëm disa trajtime, formula e fuqishme e ngrohjes shfrytëzon fuqinë e Algave Guam, Turmalinës së Zezë, Ekstrakteve Detare dhe Botanike, për të forcuar dhe tonifikuar lëkurën tuaj Me Xhel Boosting do të zgjasë veprimin e mbështjellësit të trupit deri në 24 orë.

Mbështjellja e Trupit GUAM Cellulite me Alga Deti është një nga trajtimet kryesore kundër celulitit në shtëpi në botë. E përdorur nga mbi një milion gra italiane, jep rezultate të pashembullta, shpejt. Studimet klinike tregojnë se një aplikim i rregullt i baltës së algave të Guamit zvogëlon perimetrin e kofshës deri në 2.5 cm.

Si funksionon?

Mbështjellësi i avancuar i trupit me baltë kundër celulitit të Guam përdor nxehtësinë natyrale të lëkurës tuaj për të synuar shpejt dhe në mënyrë efektive depozitat e celulitit dhe yndyrës. Sekreti është Turmalina e Zezë – e izoluar me argjilë të ajrosur, ky mineral i mikronizuar hollë kap nxehtësinë e trupit dhe e pasqyron atë si Rrezet e Largëta Infrared (FIR).

Ndërsa FIR aktivizues i qelizave funksionon nga sipërfaqja e lëkurës tuaj dhe depërton poshtë në indet nën të, ato stimulojnë metabolizmin e qelizave të shëndetshme, nxisin mikroqarkullimin, riparojnë inflamacionin dhe forcojnë elasticitetin për lëkurën më të ngushtë dhe më të lëmuar.

Kjo teknologji e përparuar turmaline punon së bashku me mbështjellësin e trupit të Guam nga alga deti për të arritur heqjen e celulitit të shkallës profesionale në një trajtim të lehtë të celulitit në shtëpi. E testuar me kujdes dhe e përsosur për më shumë se 30 vjet, kjo formulë e jashtëzakonshme përzien argjilën detare të pasur me minerale, rinovon 21% koncentrat të alga deti, dhe ushqen vajra esenciale të provuara se rigjallërojnë dhe transformojnë lëkurën tuaj me çdo përdorim.

Përfitimet:

-Zbut të metat e “lëvozhgës së portokallit” të zbehur.
-Minimizon indet yndyrore kokëfortë.
-Tonifikon dhe forcon menjëherë lëkurën.
-Perimetri i hollimit të kofshëve, këmbëve, vitheve.

 

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Lëkura

Formulimi

Open chat
Powered by