Electronic Stethoscope

0 Orders
#Littmann 005
In stock
103,800L

Description

Electronic Stethoscope

Littmann – Stetoskop elektronik

– Regjistron dhe ruan deri ne 12 tinguj me nga 30 sekonda te pacienteve

– Rrit volumin e tingujve deri ne 24 here me shume.

– Eleminon mesatarisht 85% te zhurmes se ambjentit

– Transmeton tingujt permes Bluetooth® (Perfshihet adaptor Bluetooth® – nuk eshte i pershtatshem me paisje Apple)

– Mund te degjoni nga distanca permes 3M™ Littmann® TeleSteth™ System (Paisje me vete)

Brand

Littmann

Additional information

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Electronic Stethoscope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by